Senaste nytt

Vart  på tre husvisningar i helgen igen... Inte nån av dom som ens var i närheten av tänktbara. Det enda vart ett riktigt fräscht radhus i Täby (Skarpäng) men det hade två stora fel: dels vart där bara två sovrum - det är inte tillräckligt, och dels hade det ett utgångspris på 2,3 - det är alldeles för mycket för det lilla trånga radhuset, inte ens garage. Mäklaren ringde innan idag, priset är uppe på 2,9 nu...
Vi har bestämt oss för att inte gå över 2,5, beroende lite på driftskostnaden. Får väl se om det blir nån visning i helgen... Inte hittat några än.

Humle och Dumle
Såg SVTs gala i lördags, inte mycket att hurra för. Det enda som vart riktigt skoj vart Lena Ph:s framträdande med olika barnvinjetter. Jag skrattade mig halvt fördärvad! :)
Riktigt roligt att se Galenskaparna och After Shave också, "Bara sport" är en riktig pärla :)












flynn boyle
Blir alltmer bilder på smala kändisar och modeller i tidningarna... Förstår inte varför man gör så mot sig själv... Det är definitivt inte ett tecken på stark självkänsla och bra självförtroende. Man blir riktigt illamående av vissa bilder (se mina exempel nedan).





Lara Flynn Boyle syns snart inte längre...


















bosworth









Kate Bosworth blir bara tunnare och tunnare... Synd på en så söt tjej :(























brittany






Brittany Murphy ser ut som en riktig knarkare.. Kolla in hennes såriga knän.. Vad händer...?




mischa














Mischa Barton är riktigt söt men det är alldeles för lite av henne :(











skelett















Den här tjejen är svensk och är med i en modell-dokusåpa i Storbritannien... Ingen kommentar, en bild säger mer än tusen ord... :(



















Nästa helg är det sci-fimässan i Älvsjö. Brorsan kommer upp och ska med, ska bli riktigt skoj att träffa honom igen :)

Träffade en f.d. klasskompis från grundskolan och gymnasiet i helgen. Det var riktigt skoj, vi satt och babblade på ett fik inne i stan i över 2 & 1/2 timme, fast vi inte träffats eller knappt pratat på 8 år. Han har precis flyttat upp till Sthlm och har inte någon umgängeskrets. Det blir förhoppningsvis fortsatta fik och pratstunder, det var väldans skoj :)



Kommentarer
Postat av: matildap

jag tror inte att smalhet är ett tecken på att man mår dåligt eller har dåligt självförtroende (dvs om man inte då spyr upp maten eller visar andra symtomer på anorexia) . Visst i vissa fall kan det vara så att vissa mår dåligt och är smala. Men jag tycker det är skit att kristiserar kändisar för att dom är smala. Vad vet man, dom kanske mår bra så? En vanligt byggd tjej kan må precis lika dåligt över sin kropp som en smal för att hon känner att hon inte räcker till. Som om vi nu tar charlotte Perellie som är väldigt aktuell just nu, hon har fått mkt kritik för att hon gått ner så mycket i vikt och är smal. Men hon verkar trivas och det är väll huvudsaken ?
Men mkt intressant ämne du tar upp iaf :) www.heybeauty.blogg.se

2008-03-10 @ 20:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback