Begravning

Jag åker ner till Småland på tisdag (för Swedish Open och amerikabesök, mer kommer om det sen) och häromdagen ringde mamma och frågade om jag ville sjunga med henne på en begravning på torsdag. Efter lite funderande tackade jag ja. Anledningen till att jag tvekade är att det är en ung kille som ska begravas och jag har aldrig sjungit på någon ungdomsbegravning förut. Men eftersom mamman frågat min mor om jag kunde vara med så sa jag ja. Kan inte säga att jag ser fram emot det men hoppas på att genom min sång skänka lite stämning och hoppfullhet i all sorg.

Aj

När vi röjde på tomten förra helgen lyckades jag få ett rejält blåmärke på låret. Ett av träden flexade upp när vi skulle rulla ut det till vägen och hamnade rakt över benet på mig.
image87
Det gjorde inte ont när det hände men en stund efter började det svida lite och på kvällen när vi kom hem gjorde det riktigt rejält ont. Kunde inte stötta på benet med nån reda på ett par dar. Nu är det lite blekare, skrubbsåren har nästan försvunnit och det är mest gult nu :-P Men det ska göra lite ont att jobba i skogen! ;-)


Lite blandat sådär

Har ju helt glömt bort att nämna att jag joggade Vårruset i början på juni med jobbet. Och jo faktiskt, jag joggade hela vägen! Jag och två av mina jobbarkompisar tävlade och jag kom som god trea men nästa år ska jag iaf spöa en av dom! ;-)
image86


Röd som en kräfta och helt genomsvett men kul var det! Mobilen kramar jag hårt i handen mest för att slippa håll i sidan :-P


Midsommarhelgen tillbringade vi i Ängabäck hos familjen. Förutom att det hällregnade nästan hela midsommarafton så vart det mysigt att komma ner. På söndagen vart vi i Göteborg och gjorde Liseberg. Jag och sambon köpte åkpass och hann åka följande:
Balder x2
Kanonen x2
Lisebergsbanan x1
Höjdskräcken x1
och sist men inte minst var vi ju tvungna att testa nya grejen för i år; Uppswinget. En gigantisk gunga. Det var faktiskt lite läskigt men vi åkte även den 2 gånger :-) Nu har Micke fått för sig att jag ska hoppa tandemhopp (fallskärm) inom dom närmsta veckorna också... Vete fan om jag går med på det... :-P
Om drygt en vecka blir det förmodligen Liseberg en gång till, denna gången med våra amerikanska släktingar som kommer på torsdag morgon.

I torsdags var vi på Myresjöhus kontor och skrev på papprerna, det blev Viskär :-)
Och i helgen har mina föräldrar och bror vart här så hela gårdagen (12.30-19.00) tillbringade vi med att röja träd :-) Mer info finns som vanligt på vår
husbyggarblogg!