Inte hus...

Efter närmare eftertanke så känns inte huset i Å-berga så lockande... Om det inte känns helrätt från början så är det ingen mening att gå vidare.

Känner ingenting i min tand, bara en äcklig bismak i munnen hela tiden. Misstänker att det är var, eftersom infektionen håller på att rensas och fördrivas... *BLÄÄÄ*

Hus?

Finns ett Älvsbyhus (modell Höner) till salu i Åkersberga, ska vi köpa det...? Man kan ju faktiskt köpa det, bo ett par år och sedan sälja det... Det lär inte sjunka i pris... ;-)
Blev lite osäker.. Vi har innan sagt att Å-berga är för off men nu... *hmmmm...* Får väl se... :-)

Rotfyllning

Var hos tandläkaren och gjorde första delen av en rotfyllning idag. Mina schyssta jobbarkompisar skrämde upp mig igår och jag drömde att det gjorde riktigt ont och att tandläkaren råkade borra bort min tand. Vart riktigt nervös när jag kom dit i eftermiddags och fegade ur... Fick bedövning och kände ingenting :-)
Ska tillbaka om 3 veckor för att fylla det permanent. Får väl se om jag tar bedövning då eller är lite modigare :-P

Såg precis "Hitta hem" på TV4. Vart om ett gäng perserkatter som hittats övergivna och ovårdade i ett sjul. Förstår inte hur man kan göra så mot djur... Sådana människor borde låsas in och aldrig mer släppas ut.

Imorn slutar jag 14.30, soft fredag! :-)

Melodikrysset v. 10

Jag sitter varje lördag (eller ja, ibland i efterhand) och löser Melodikrysset. Och sedan hörs jag och mina föräldrar av någon gång under helgen för att jämföra och hjälpa varandra med lösningen. Oftast är det då också jag som skickar iväg våra lösningar.
Dagens kryss var faktiskt ganska lätt, jag behövde bara googla några gånger ;-)
Så här tror jag iaf att det ska se ut:

Det spelades filmmusik ur Trollkarlen från Oz, en riktig gammal filmklassiker som måste ses.
Olle Adolphson har skrivit och sjöng själv melodin "Trettifyran".
"Den första gång jag såg dig" spelades där orden den och en skulle skrivas in.
Ur den nya Bondfilmen "Casino Royale" spelades ledmotivet "You know my name" med den helt underbare Chris Cornell från Audioslave. Följaktligen var det James Bond som skulle in på respektive plats i krysset.
Det spelades oboe i den klassiska biten och det var om den stygga lilla loppan som Owe Thörnqvist skrivit.
Och så tre stycken sångerskor var med; LeAnn Rimes sjöng "Lovesick Blues", Nina och Kim sjöng "En gång för alla" ur Melodifestivalen 2004 och Anna Ternheim sjöng "Calling Love".
So far so good... Men de övriga tre hade jag lite huvudbry med... Jag kände så väl igen alla melodier men det tog en stund innan "Tulpaner från Amsterdam" dök upp i huvudet. Jag är inte säker på det men jag tror att det är lön som Anders Eldeman är ute efter, kan dock fortfarande inte komma på vad melodin heter. Och till sist fick jag sitta och fundera en stund och stirra på det sista ordet innan jag till slut kom på att musikalen han frågar efter ju är "Teaterbåten".

Det var det hela, ska bli spännande och se hur det gick för mina föräldrar! :-)

Heja Småland!

image74

Så vart det då klart, äntligen är den låååånga småtrista Melodifestivalen till ända (snälla SVT, återgå till en enda final, detta är sååå segt!). Men som tur var vart det rätt låt som vann. Jag hade inte blivit förvånad (eller besviken) om Måns eller Andreas vunnit men the Ark kommer att göra bra ifrån sig i Helsingfors. Och det är ju inte till deras nackdel att dom är Smålänningar precis som en annan... ;-) Man blir lite patriotisk i stunder som denna! :-)


Sol och vår!

Vart ute på en promenad idag och det vart så skönt att äntligen se det bruna gräset och allt smältvatten! Hoppas att vintern är all och att våren är här för att stanna!
Och förhoppningsvis har jag vart sjuk vad jag ska nu, jag vill börja träna nu!! Jag blir skogstokig om jag inte får vara frisk och börja träna veckan som kommer!
V?r p? J?rvaf?ltet
(Foto: Micke Eklöf)

Influensa

Har vart sjuk i influensan en vecka nu. Och det är såååå tråkigt! Nu vill jag bli frisk och börja TRÄNA!!!! Snälla VÅREN KOM NU!!!