Update

Det vart inget med jobbet som jag var på intervju för... Dom anställde någon annan och jag kände ganska snabbt att det inte vart nåt för mig.
Jag fortsätter dock att leta! :-)

Imorgon blir vi tomtägare på riktigt, blir invigningsgrillning (korv med bröd) på tomten imornkväll och sedan grillning hos oss med en massa vänner. Ska bli riktigt skoj! :-)

Har fortfarande inte fyllt igen tanden permanent, var där senast idag. Fick iaf reda på att det kommer att kosta drygt 3000 kr. Inte så illa som jag trodde det skulle bli :-)

Har vattkoppsepidemi på jobbet just nu, ganska skönt med bara ca 11 barn istället för 22. Får passa på att njuta så länge det varar, lär bli fullt nästa vecka igen... :-/

Burr...

Ska till tandläkaren på torsdag för att se hur min döda tand mår. Jag har blivit av med den äckliga fistelgången så förhoppningsvis kan hon laga den permanent. Det blir ingen rolig räkning.... :-/

Och imorn ska jag på anställningsintervju på en skola, tjänst i en förskoleklass... Börjar bli lite nervös men har egentligen inget att vara nervös för. Det kanske inte alls passar mig :-)

Jenny*

Husbyggarblogg

Nu ligger vår gemensamma husbyggarblogg uppe, ska försöka skriva så ofta som möjligt. Och se till att min andra hälft också bidrar med en del :-)

Ska på tjejkryssning på fredag med ett stort gäng tjejer där jag känner ungefär en femtedel.. Ska bli riktigt skoj! Det ska dansas järnet ;-)

På lördag är det återigen dags för Eurovision Song Contest. Ska bli mycket spännande att se vem som vinner, tror inte på the Ark men man vet ju aldrig :-)

IFK vann igår mot Örebro med 4-0. Riktigt gött, nu börjar det likna nåt! :-D

Jenny*

Panoramabilder

Finns panoramabilder på tomten på Mickes hemsida.

Panorama 1 - Från överdelen av sluttningen, närmast vägen
Panorama 2 - Från vägen
Panorama 3 - Från nedanför sluttningen

Håller fortfarande på att leta lämplig husmodell. Just nu är vi vidgat våra vyer lite, kanske ett etagehus skulle bli bäst... Tomten sluttar nämligen lite (ca 1,2m) men inte tillräckligt för att motivera ett souterränghus.
Är lite sugen på Myresjöhus Scala... Får väl se... Fortsättning följer :-)

Har försökt öppna en ny blogg just för husbygget men gick inte så bra... Det får bli en gemensam blogg för mig och sambon istället :-)