JAAAA!

SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD! Just nu är jag så jäkla GLAD, så jäkla GÖTT! ÄNTLIGEN GULD IGEN! *TJOHOO*
image112

Eftersom bilden jag först lade in visade en Wernbloom med en tröja från "Wisemen" på sig har jag tagit bort den. Lägger upp en på en lycklig Bengan Andersson istället.

Fackligt ombud

image109
Jag har blivit vald till fackligt ombud på min arbetsplats och på tisdag och onsdag ska jag äntligen få gå en
ombudsutbildning! Det ska bli riktigt skoj! Ser verkligen fram emot det :-)
Det är ingen skoj position att sitta på egentligen (med tanke på att man sitter mittemellan dina kollegor och arbetsgivaren) men jag gör det mest för att jag är intresserad av fackligt arbete, hur arbetsgivare och arbetstagare arbetar fackligt och hur organisationen runt allt det fackliga ser ut. Hoppas verkligen att utbildningen är bra, annars blir det två sega dagar :-P

Hem&Villamässa -07

Som tur var tog vi beslutet att gå på Älvsjömässans hem&villa i torsdags eftermiddag, mest för att slippa allt folk som går under helgen. Och med facit i hand, två stycken förkylda stackars varelser så vart det ett mycket klokt beslut. Ingen av oss hade pallat att gå där idag.
Det vart ganska intressant, kändes roligare att gå där än förra året nu när man verkligen har ett blivande hus att kolla grejor till. Dock köpte vi inget eftersom det ligger så långt fram i tiden men drömde gjorde man en del :-)

Precis när vi skulle gå från den ena hallen till den andra träffade vi vår säljare från Myresjöhus, vad är oddsen egentligen...? :-D Fick bekräftat att Micke, han och marksnubben ska träffas ute på tomten på onsdag morgon. Ska bli spännande att se hur mycket markarbetet verkligen kommer att kosta...

I inredningsdelen av mässan hittade vi en ny favoritaffär! Riktigt snygga grejer, helt i linje med vad vi båda tycker om. Vi köpte två oljeljuslyktor, en till oss själva och en till farmor i present.
Affären heter
Kempes och ligger inne i Gamla Stan, den lär vi besöka då och då i fortsättningen! Riktigt trevlig personal också och det är ju aldrig fel :-) Dom har dessutom en webshop för er som inte bor i Stockholmsområdet.
image107

Så här ser lampan ut som vi köpte till oss själva. Vi har lagt i silverfärgad dekorationskross i vårt glas, man fick det på köpet.
Finns tyvärr ingen bild på den som vi köpte till farmor men den har en fyrkantig fot i stadig metall och frostad fyrkantig glaskupa.


Det var den helgen...

image106
Hade gått och längtat hela veckan efter denna helgen. I fredags skulle det bli lite tjejkväll hemma hos en jobbarkompis, igår skulle jag ha spelat flöjt på förmidagen, gått på Leos 2-årskalas på eftermiddagen och vart på födelsedagsmiddag för farmor Marianne (och träffat sambons brorsdotter) på kvällen. Jo tjena, det blev nada!

Vaknade i fredags morse och kände mig lite burrig plus lite halsont men det är inget ovanligt så här års så jag gick till jobbet som vanligt. Det blev en jobbig dag, burrigheten blev värre och även halsontet. När jag kom hem på eftermiddagen (slutade kl 15 som tur var) gick jag och la mig för att vila en stund innan tjejkvällen... När jag vaknade igen hade jag 37,8 grader och döont i halsen. Tjoho... Fick smsa återbud till kompisen och fortsätta vila.
Sambon hade pokerkväll med grabbarna här hemma så jag fick lite uppassning iaf :-) Som högst låg kroppstemperaturen på 39,1 grader... Då känner man sig ganska liten... :-/

Igår vart det bättre, febern kom och gick under dagen men inte så hög. Fick dock lämna återbud till allt. Riktigt surt :-(
Idag är Micke sjuk (dock ingen feber än så länge) men jag känner mig lite piggare. T.o.m. så pass att jag tänkte ge mig på att städa lite :-) Blir dock ingen avancerad middag ikväll, det får duga med tacos :-)