Dagens Toffsis
        Älskade Toffsis! :-D
  
Utflykt till Birka

Förra söndagen gjorde vi en dagsutflykt till Birka/Björkö med kompisar Ewe, Daniel och Lisa. Helt underbart även om vädret började med mulet så blev det bra sen.
Vi åkte från Södertälje med ångbåten Ejdern. Även om det tog en hiskelig tid var det värt att stiga upp kl 7 en söndagmorgon :-)


EjdernNär vi kom ut gick vi rundvandringen som ingick i båtpriset. Den tog drygt 1 & 1/2 h och tack vare en superduktig guide var det väldigt intressant.
Efter det vart det lunchdax, 167 spänn för en färskpotatissallad med rostbiff eller gravad lax med dillstuvad färskpotatis. Inte oväntat att det skulle vara så höga priser men man får passa på att göra sådana grejer innan man har familj ;-)
Efter en liten egen kort rundvandring upp på kullen med minnesmärket över missionären Ansgar (var ditsänd för att omvända invånarna till kristna). Fantastisk utsikt men även fantastiskt blåsigt ;-P


Allihopa i blåsten (tjejen i svart tillhörde inte vårt sällskap).


På väg ner


Jag sitter och löser korsord på vägen hem :-)

Det var en underbar dag, totalt avslappnande och alldeles lagom. Tack vare mycket trevligt ressällskap och till slut även bra väder :-)
Och vi kom fram till att vi måste göra sådana grejer mycket oftare!


Klänning

När jag var ute och letade efter en klänning att ha på avslutningsfesten med jobbet  hittade jag min önskeklänning. Den var helt underbar men vågade inte ens kolla på priset... :-P
Hittade också klänningen som jag hade på festen. Ganska ok den också fast på bilden har jag storlek L, köpte strl M och den sitter som gjuten! :-)Klänningen jag hade på jobbfesten

Hittade båda på Zara, bra utbud av klänningar överlag, gillar skarpt!

8 dagar kvar...

...på jobbet nu... Känns riktigt skönt samtidigt som det känns konstigt. När jag har haft min semester ska jag inte tillbaka dit utan till ett nytt ställe. Hade jag fått välja så skulle jag vilja ta med mig några av mina jobbarkompisar till nya jobbet. Trivs jättebra med dom, synd att behöva lämna :(
Samtidigt ska det bli spännande med nytt jobb igen. Och det ska bli intressant att jämföra hur det är att jobba inom kommunen jämfört med att jobba privat.