JAAAAAA!!!!!!!

DET BLEV GULD!!! HEJA SVERIGE!! SÅ JÄKLA GÖTT!!! TACK, Helena Jonsson, Anna-Carin Olofsson, Björn Ferry och Carl-Johan Bergman!!! YOU MADE MY DAY!!!

GULD!

Näe...

...det sket sig med herrarna i Åre...

Får hoppas på stafettlaget i Skidskytte-VM istället! Det börjar om 10 minuter... :-)

Sjukskriven

Är sjukskriven hela veckan... Fick antibiotika av doktorn i måndags. Känns lite bättre men det är små förändringar.. Hoppas bara att jag är i form till på måndag, orkar inte vara hemma längre.

Micke är i Alperna denna veckan, lite extra ensamt blir det ju då :-(
Har haft kompis Sara här ett par gånger i veckan iaf, hon har vart en ängel och lagat mat till mig och hållit mig sällskap :-)
Har tillräckligt med mat i kylen så att det täcker idag och imorgon. Hoppas på att jag är såpass pigg så att jag kan ta mig in till centrum en stund på lördag, då blir det nog köpmat ;-)

Sitter just nu och tittar på Åre-VM och herrarnas kombinationsstörtlopp. Går inte så bra för svenskarna... :-/ Inte så oväntat iofs.. Mycket snack och lite verkstad :-P Får väl se hur det går för Byggmark, han ska snart starta och är siste svensk ut.

Deltävling nr 1

Har inte riktigt gillat melodifestivalen dom senaste åren, (förutom underbara Lena PH då förstås) och jag blev inte mer förtjust av att se årets första deltävling.
Led mig igenom reprisen idag och frågan är om inte det var det svagaste startfältet någonsin... Riktigt kasst. Elin Lanto och ABW vart nog dom riktiga bottennappen. Inte nog med att bidragen var urdåliga, de kan inte ens ta en ren ton! Helt otroligt att sådana får betalt för att sjunga...
De som gick vidare var totalt intetsägande, men inte helt oväntat.
Min personliga favorit (och den enda bra låten med en bra artist) blev iaf Andreas Lundstedt med "Move". Helt ok låt, bra show och sist men inte minst, han kan sjunga! :-)

Andreas


Mobbing

Såg en artikel på aftonbladet.se som för en gångs skull är någorlunda vettig:

"Hon mobbas för sin blogg"

Det enda jag kan säga om de som smutskastar tjejerna: avundsjuka människor med dålig självkänsla.

You go girls!

Kissemissar

Kattungar från Ängabäck, dom är ju så söta! :-)
Kattcollage

Favorit

En av mina nya favoriter från studiosessionen:
Rygg


Nytt projekt

Eftersom jag kände mig lite piggare idag frampå kvällen än vad jag gjort innan denna veckan så bestämde jag mig för att börja lite smått på mitt nya sömnadsprojekt :) Det ska förhoppningsvis bli nåt liknande Amidalas "Corset Gown" (SW 2).

Original (Natalie Portman)
Steg ett
Corset Gown


 Började på överdelen idag, först och främst av den enkla anledningen att jag inte hittat tyg och mönster till kjolen än :-)
Bot mot förkylning

Eftersom jag vart sjuk hela veckan så kostade jag på mig lite shopping på Asos. Efter drygt 1 timmes bläddrande bland en massa snygga kläder så valde smålänningen i mig två reaplagg ;-)
Dels ett par svarta byxor:       Byxor                                                                             och en kjol:KjolFunderade på att köpa ett par skor också men sånt vill jag helst prova och det är så bökigt att skicka tillbaka. Kläder kan man alltid platta till ordentligt ;-)
Hade tänkt att jag skulle hitta en festklänning till vår kompis disputationsfest i slutet på februari men fastnade inte för någon. Ut och leta i butikerna alltså... :-/