ID-märkning

I tisdags vart Toffsis iväg och blev ID-märkt hos veterinären. Micke lämnade in henne på morgonen vid åtta och förklarade att det bara vart märkning och vaccinering som gällde, ingen sterilisering, som dom annars gör samtidigt. Halv nio ringde det på min mobil (jag låg och sov i min feberyra). Det var veterinär Buba (Robinson-Buba om det är någon som minns... han har en klinik i Bromma) som undrade om det stämde att hon inte skulle steriliseras. Jodå, svarade jag sömndrucket, det stämmer. Han frågade varför och jag förklarade (som så även Micke gjort ett par gången för receptionisten en halvtimme tidigare) att vi vill ha kattungar till hösten när vi flyttar till huset. Att det ska vara så svårt att förstå... :-P
Nåja, dom gjorde rätt iaf och hon kom hem med Micke vid halv fyra på eftermiddagen med ett plåster på örat och lite lagom däven. Hon sov mestadels av tisdagen och även hela onsdagen. Vilket jag tyckte var väldigt skönt med tanke på att jag hade 39 graders feber och sov jag också hela onsdagen.

Nu är plåstret borta men måste säga att tauteringen syns väldigt dåligt än så länge... Hoppas på att det syns bättre när sårskorporna försvunnit. Hon ser ganska rolig ut med ett hårigt öra och ett kalt. Som tur är rakade dom inte bort hennes lilla toffs på örat iaf. Utan den hade hon ju knappt vart en Toffsis längre :-)
image114
image116


Det kliar när det läker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback