Hem&Villamässa -07

Som tur var tog vi beslutet att gå på Älvsjömässans hem&villa i torsdags eftermiddag, mest för att slippa allt folk som går under helgen. Och med facit i hand, två stycken förkylda stackars varelser så vart det ett mycket klokt beslut. Ingen av oss hade pallat att gå där idag.
Det vart ganska intressant, kändes roligare att gå där än förra året nu när man verkligen har ett blivande hus att kolla grejor till. Dock köpte vi inget eftersom det ligger så långt fram i tiden men drömde gjorde man en del :-)

Precis när vi skulle gå från den ena hallen till den andra träffade vi vår säljare från Myresjöhus, vad är oddsen egentligen...? :-D Fick bekräftat att Micke, han och marksnubben ska träffas ute på tomten på onsdag morgon. Ska bli spännande att se hur mycket markarbetet verkligen kommer att kosta...

I inredningsdelen av mässan hittade vi en ny favoritaffär! Riktigt snygga grejer, helt i linje med vad vi båda tycker om. Vi köpte två oljeljuslyktor, en till oss själva och en till farmor i present.
Affären heter
Kempes och ligger inne i Gamla Stan, den lär vi besöka då och då i fortsättningen! Riktigt trevlig personal också och det är ju aldrig fel :-) Dom har dessutom en webshop för er som inte bor i Stockholmsområdet.
image107

Så här ser lampan ut som vi köpte till oss själva. Vi har lagt i silverfärgad dekorationskross i vårt glas, man fick det på köpet.
Finns tyvärr ingen bild på den som vi köpte till farmor men den har en fyrkantig fot i stadig metall och frostad fyrkantig glaskupa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback